Produkter

Espevar-roykeri-Lordagslaks.png

LØRDAGSLAKS

Espevær Røykeri sin Lørdagslaks er ukens høydepunkt! Den orerøykte laksen marineres for hånd med edle dråper konjakk og et dryss med dill.  

Laksen er dratt opp av havet ytterst på norges vestkyst og smaker slik ekte, røkt sjømat skal smake. Rett og slett nydelig.

 

Espevar-roykeri-Middagslaks.png

MIDDAGSLAKS

Vår middagslaks er ikke bare full av kvalitet og god smak, den er i tillegg super rask å tilbrede! Server med potetsalat og friske grønnsaker og vips - så er det middag. Gled deg til en varmrøykt middagslaks som er dratt opp av havet ytterst på norges vestkyst. Den er serveringsklar og smaker slik ekte sjømat skal smake. Rett og slett nydelig.

Espevar-roykeri-Paleggslaks.png

LUNSJLAKS

Espevær Røykeri bringer skikkelig kvalitet og smak inn på hverdagsmenyen. 

Vår Lunsjlaks er det fineste du kan ha på brødskiven og er dratt opp av havet ytterst på norges vestkyst. All vår laks blir Orerøkt og manuellt behandlet, og smaker slik ekte, røkt sjømat skal smake. Rett og slett nydelig.

Espevar-roykeri-Sjefslaks.png

SJEFSLAKS

Vår Sjefslaks er vårt ypperst produkt og lakseelskernes favoritt. Spis den orerøykte loinen slik den er eller la fantasien få fritt spillerom. – Du er sjefen og her er ditt produkt.