Det er gøy å lage god sjømat, spesielt på Espevær! 

Espevær Røykeri er et lakserøykeri som holder til på øya Espevær i Bømlo Kommune i Hordaland. Bedriften har 6 ansatte, og produserer kanskje Norges beste røykelaks.

Den lekre Espevær laksen er et naturlig, rent og finforedlet produkt uten kunstige tilsetningsstoffer. Røykelaksen er tilpasset kundens behov og bruk, og leveres i forbrukervennlige forpakninger.

Våre dyktige fagfolk velger råvarene ut med omhu, fileterer, sukkersalter og marinerer etter tradisjonsrike oppskrifter. Røyking, tørking og modning gir våre produkter den fantastiske Espevær smaken våre kunder setter slik pris på.

Samvittighetsfullt, tradisjonsrikt handtverk kombinert med nye trendy bruksområder, gjør at Espevær-serien skiller seg ut fra eksisterende produkter. Bruk av røykelaks til wok- og pastaretter, er sunt og veldig smakfullt.

Laks er en naturlig og velsmakende OMEGA-3 kilde.

 

Espevær røykeri - Jorunn Helgesen og Geir Eikemo tar i mot varer på kaia.jpg